Τότεναμ-Μπέρνλι 1-0: Κουνάει… σεντόνι η Τότεναμ

Τότεναμ-Μπέρνλι 1-0: Κουνάει… σεντόνι η Τότεναμ

Με γκολ του Χάρι Κέιν, η Τότεναμ επικράτησε (1-0) της Μπέρνλι και βλέπει Champions League.

Τρίποντο… Champions League για την Τότεναμ! Εστω και δύσκολα, οι «πετεινοί» έκαμψαν την αντίσταση της Μπέρνλι (1-0), σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση της Premier League. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται στο +2 από την Αρσεναλ (ματς λιγότερο) και δείχνει αποφασισμένη να κουνήσει σεντόνι στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν μαζικά, με την Τότεναμ να βρίσκει τη λύση μέσω της άσπρης βούλας. Ο Πόουπ έσωσε την Μπέρνλι στις κεφαλιές του Χάρι Κέιν (13΄, 17΄), με τον Άγγλο επιθετικό να τον νικάει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Άσλεϊ Μπαρνς βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον VAR να επεμβαίνει και να υποδεικνύει την παράβαση. Ο Χάρι Κέιν ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0 για την Τότεναμ.

Στο 61΄, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, με το σουτ του Μπαρνς να καταλήγει στο δοκάρι του Λιορίς, ενώ δυο λεπτά αργότερα, ο Πόουπ κατέβασε… ρολά σε προβολή του Σον.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός έπεφτε, με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ στο Hotspur Stadium.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Σάντσες, Ντάιερ, Ντέιβις, Χόιμπιεργκ, Έμερσον (90′ Ροντόν), Σεσενιό, Μπεντανκούρ, Σον, Κέιν, Μόουρα (79′ Κουλουσέφσκι)

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Λόουτον (78′ Λένον), Τέιλορ, Ρόμπερτς, Κόλινς, Λονγκ, Τσορκ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ, Μπαρνς (78′ Βέγκχορστ), Κορνέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ