Γκουαρντιόλα: «Θα δώσουμε και τις ζωές μας για τον τίτλο»

Γκουαρντιόλα: «Θα δώσουμε και τις ζωές μας για τον τίτλο»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για τον ερχόμενο... τελικό της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας σε περίπτωση που επικρατήσει της Άστον Βίλα στο «Έτιχαντ» στις 22 Μαΐου και ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε στον ερχόμενο… τελικό, τονίζοντας η ομάδα του θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε στο ματς σε αυτό το στάδιο και κερδίσαμε έναν πόντο. Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολα παιχνίδια στις έδρες των Γουλβς και Γουέστ Χαμ. Η διαφορά είναι πλέον στους τέσσερις πόντους και δεν τίθεται θέμα για τη διαφορά τερμάτων.

Απλά πρέπει να νικήσουμε και αν δεν το κάνουμε θα πάρει το πρωτάθλημα η Λίβερπουλ.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω για κάτι: σε μία εβδομάδα στο στάδιό μας θα επικρατεί τόσος θόρυβος και εμείς θα δώσουμε τις ζωές μας για 95 λεπτά. Είναι εκπληκτικό προνόμιο να θέλεις μία νίκη στο γήπεδό σου για να είσαι πρωταθλητής.

Ενθαρρύνω όλο τον κόσμο, όλους τους μπλε του Μάντσεστερ να βγουν στους δρόμους της πόλης την Κυριακή και να πάνε στο στάδιο επειδή θα δώσουμε τα πάντα για τον τίτλο.

Απέναντι σε αυτή την Λίβερπουλ, τέσσερα χρόνια πριν δεν θα μπορούσες να πάρεις τον τίτλο. Θα πρέπει να παλέψεις μέχρι τέλους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως παίζουμε στο σπίτι μας και όλα είναι στα χέρια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ