Νιούκαστλ – Άρσεναλ 2-0

Νιούκαστλ – Άρσεναλ 2-0

Με αυτογκόλ του Γουάιτ, και ένα τέρμα από τον Γκιμαράες η Νιούκαστλ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ, η οποία πλέον βλέπει τον στόχο της τετράδας να κάνει «φτερά»...

Kαι τώρα τρέχει…

Η Άρσεναλ υπέστη ήττα σοκ με 2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ,  με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χάνει πλέον σημαντικό έδαφος για την 4η θέση η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Me τον Μπεν Γουάιτ να δίνει το προβάδισμα με αυτογκόλ και τον Γκιμαράες να «κλειδώνει» τη νίκη για τους γηπεδούχους, η αδιάφορη Νιούκαστλ, έβαλε φωτιά στην μάχη της τετράδας.

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Λίγο έλειψε μάλιστα, στο 8ο λεπτό του αγώνα η Άρσεναλ να πληρώσει το τραγικό λάθος του Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχασε την μπάλα, με τον Γούλσον όμως, να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 18′ ο Λόνγκσταφ έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Ράμσντεϊλ, για να απομακρύνει τελικά από την περιοχή με δυνατό σουτ ο Γουάιτ.

Στο 56′ ο Ζοέλινγκτον έκανε το γύρισμα και στην προσπάθειά του να απομακρύνει για να μην φτάσει η μπάλα στον Γουίλσον που ήταν σε θέση βολής, έβαλε την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από τα δικά του πόδια.

Η Νιούκαστλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 85′. Ο Γουίλσον από θέση βολής δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ, με τον Γκιμαράες να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει για το 2-0.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σαρ (49′ Λασέλς), Μπερν, Τάργκετ, Λόνγκσταφ, Γκιμαράς, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (76′ Μέρφι), Γουίλσον (90+3′ Γκέιλ), Σεν-Μαξιμέν (77′ Φρέιζερ), Γουντ.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ (73′ Πεπέ), Ταβάρες (62′ Λακαζέτ), Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ, Σμιθ-Ρόου (53′ Μαρτινέλι), Ενκέτια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ