Φερναντίνιο: «Ο Γκουαρδιόλα πήγε το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο»

Φερναντίνιο: «Ο Γκουαρδιόλα πήγε το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο»

Ο Φερναντίνιο προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αντιμετωπίζει αύριο την Άστον Βίλα, και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Φερναντίνιο προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αντιμετωπίζει αύριο την Άστον Βίλα, και έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι ο Ισπανός τεχνικός βοήθησε στο να βελτιωθεί το παιχνίδι του. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος εντάχθηκε το 2013 στο δυναμικό των «σίτιζενς», προερχόμενος από την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ, και στα εννέα χρόνια της παρουσίας του στο «Έτιχαντ Στέιντιουμ» έχει πανηγυρίσει -μέχρι σήμερα- τέσσερις τίτλους Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και έξι τρόπαια League Cup, ενώ μπορεί αύριο να πάρει ακόμη ένα πρωτάθλημα, εάν η Σίτι νικήσει την Άστον Βίλα.

«Από τότε που ήρθε, ο τρόπος που η Σίτι άρχισε να παίζει υπό τις οδηγίες του ήταν εντελώς διαφορετικός» δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο πολύπειρος μέσος και συνέχισε: «Γι’ αυτό θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Σίγουρα (έχει πάει το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο). Όταν ήρθε, ήμουν ήδη 30, επομένως είχα καλούς προπονητές στο παρελθόν. Όμως, όταν άρχισα να δουλεύω μαζί του, απλά άρχισα να βλέπω το ποδόσφαιρο με ένα διαφορετικό τρόπο. Κατανόησα το ποδόσφαιρο πολύ καλύτερα κι αυτός σε κάνει να βλέπεις το παιχνίδι με άλλο όραμα».

Ο Φερναντίνιο υπογράμμισε ακόμη ότι το να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γκουαρντιόλα «ήταν καταπληκτικό» και συμπλήρωσε: «Σίγουρα με βοήθησε να ανεβάσω το επίπεδό μου και την κατανόησή μου για το ποδόσφαιρο επίσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ