Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3 (Vid)

Λίβερπουλ: Η στιγμή που ο κόσμος πανηγυρίζει γιατί νομίζει ότι η Άστον Βίλα ισοφάρισε τη Σίτι σε 3-3 (Vid)

Μία λάθος πληροφορία στο Άνφιλντ, που ήθελε την Άστον Βίλα να ισοφαρίζει σε 3-3 τη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε τους φίλους της Λίβερπουλ να πανηγυρίσουν έξαλλα, πιστεύοντας πως η ομάδα του ήταν η πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Η τελευταία αγωνιστική της Premier League που έκρινε και τον τίτλο στην Αγγλία εξελίχθηκε σε θρίλερ, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο και κατέκτησε ένα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στην Αγγλία με την Λίβερπουλ να τερματίζει στην δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τους Πολίτες.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Άστον Βίλα, όμως σε πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το παιχνίδι 3-2 και αγκάλιαζε τον τίτλο, την ίδια ώρα που η Λίβερπουλ νικούσε με 3-1 την Γούλβς και ήθελε να μην κερδίσει η Σίτι για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Πάντως μετά το γκολ του Σαλάχ και το 2-1 των κόκκινων κι ενώ η Σίτι είχε το προβάδισμα στο Έτιχαντ, κάποιος στο Άνφιλντ μετέδωσε λανθασμένα πως η Βίλα ισοφάρισε σε 3-3, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανζουρλισμός στις εξέδρες. Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των φίλων της Λίβερπουλ όμως, κράτησαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, μέχρις ότου κατάλαβαν πως η πληροφορία που έλαβαν ήταν λανθασμένη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ