Φρανκ: «Πιστεύω πως θα μείνει ο Έρικσεν»

Φρανκ: «Πιστεύω πως θα μείνει ο Έρικσεν»

Ο Τόμας Φρανκ θεωρεί πως ο Κρίστιαν Έρικσεν θα μείνει στην Μπρέντφορντ και τη νέα σεζόν.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, πιστεύει πως ο Κρίστιαν Έρικσεν θα μείνει στην ομάδα του Λονδίνου και τη νέα σεζόν.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σόκαρε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο όταν κατέρρευσε τον περασμένο Ιούνιο στον αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Φινλανδία, επέστρεψε στη δράση τον Ιανουάριο με την φανέλα της Μπρέντφορντ.

Η Ιντερ, ο πρώην σύλλογος του 30χρονου άσου, έλυσε το συμβόλαιό του τον Δεκέμβριο, καθώς δεν του επετράπη να παίξει στη Serie A λόγω της συσκευής, που τοποθετήθηκε στην καρδιά του. Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Ερικσεν στην Τότεναμ, με τη Νιούκαστλ και τη Φούλαμ να είναι επίσης μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται, αλλά ο Φρανκ δήλωσε αισιόδοξος:

«Τελείωσε η σεζόν και ο Κρίστιαν θα φύγει για να ξεκουραστεί με την οικογένεια του. Αυτές τις ημέρες των διακοπών θ’ αποφασίσει για το μέλλον του και είμαι αισιόδοξος. Εχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του και πιστεύω πως τελικα θα μείνει στην ομάδα. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική απόφαση του, αλλά θέλω να πιστεύω πως τελικά θα μείνει μαζί μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ