Ανησυχία για Τιάγκο στη Λίβερπουλ εν όψει Ρεάλ

Ανησυχία για Τιάγκο στη Λίβερπουλ εν όψει Ρεάλ

Ο Τιάγκο αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουλβς και στους Reds επικρατεί έντονη ανησυχία εν όψει Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ μπορεί να επικράτησε με 3-2 της Γουλβς για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς νίκη και η Σίτι και κατέκτησε τον τίτλο στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Βέβαια στις τάξεις τις Λίβερπουλ επικρατεί ανησυχία, καθώς ο Αλκάνταρα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουλβς για την 38η αγωνιστική της Premier League αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό και είναι αμφίβολος εν όψει του τελικού του Champions League που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Παρίσι.

Ο διεθνής Ισπανός μέσος των «ρεντς» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων πήγε προς τον πάγκο της ομάδας του, τους ενημέρωσε πως αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα και ο Γιούργκεν Κλοπ τον έκανε άμεσα αλλαγή. Ο Τιάγκο σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ