Δεν το «κουνάει» ο Ράις από την Γουέστ Χαμ

Δεν το «κουνάει» ο Ράις από την Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ δεν δείχνει καμία διάθεση να αφήσει τον Ντέκλαν Ράις παρά το έντονο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ επιμένει για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, για τον οποίο είχε κινηθεί και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματα του από τα «σφυριά».

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, όμως, αποφάσισε να μην τον παραχωρήσει ούτε και το προσεχές καλοκαίρι και τού υποσχέθηκε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2023. Ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόιες, έχει ζητήσει από τη διοίκηση την παραμονή του Ράις και τη νέα σεζόν, καθώς η ομάδα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να κατακτήσει του χρόνου μια θέση στο Champions League, κάτι που απέτυχε να το πετύχει φέτος.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Daily Mirror» ο Ράις ειδοποίησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θα μείνει στο Λονδίνο και τη νέα σεζόν, χωρίς όμως να βάλει υπογραφή στην επέκταση του συμβολαίου του, επιθυμώντας το καλοκαίρι του 2023 να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ