Ράις: Αρνήθηκε οκταετές συμβόλαιο της Γουέστ Χαμ

Ράις: Αρνήθηκε οκταετές συμβόλαιο της Γουέστ Χαμ

Ο Ντέκλαν Ράις απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Γουέστ Χαμ για νέο συμβόλαιο 8 ετών, ωστόσο αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2025.

Ο Ντέκλαν Ράις έχει συμβόλαιο με την Γουέστ Χαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο τα «σφυριά» του έκαναν επίσημη πρόταση ανανέωσης για ακόμα οκτώ χρόνια με τον 23χρονο να απαντά αρνητικά στην αγγλική ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα η Γουέστ Χαμ προσέφερε νέο συμβόλαιο στο Ντέκλαν Ράις διάρκειας οκτώ ετών με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 83 εκατομμύρια ευρώ περίπου 200.000 λίρες την εβδομάδα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Κι αυτό γιατί ο Ράις θέλει να φύγει. Αλλά δεν μπορεί, τουλάχιστον μέχρι το 2025, αν δεν τον πουλήσει η Γουέστ Χαμ.

Ο Ράις έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει την οψιόν για επέκταση του συμβολαίου για άλλους 12 μήνες, ως το καλοκαίρι του 2025. Πάντως οι προθέσεις τις αγγλικής ομάδας είναι να εξαντλήσει τα περιθώρια θέλοντας να πιέσει τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του και μετά το 2025.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ