Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Γιουνάιτεντ έμεινε περισσότερο από τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League (pic)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Γιουνάιτεντ έμεινε περισσότερο από τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League (pic)

Ένα απίθανο στατιστικό που μόνο η Premier League μπορεί να δώσει!

Μια ακόμη συγκλονιστική σεζόν στην Premier League έφτασε στο τέλος της. Σε ένα φινάλε που θα μείνει στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας μια φοβερή ανατροπή μέσα σε περίπου έξι λεπτά απέναντι στην Άστον Βίλα.

Η Λίβερπουλ από την άλλη έκανε το καθήκον της κόντρα στη Γουλβς, με το τελικό 3-1 ωστόσο να μην της κάνει τη δουλειά, καθώς η Σίτι ήταν η ομάδα που τερμάτισε στην κορυφή μετά το επικό 3-2 με την ομάδα του Τζέραρντ.

Μπορεί το φινάλε και γενικότερα οι τελευταίες εβδομάδες να ήταν δραματικές, ωστόσο όπως αποδεικνύεται, η Λίβερπουλ δεν κατάφερε σχεδόν καθόλου να πλαισιωθεί στην κορυφή φέτος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε… επαφή με την πρώτη θέση κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς πέρασε συνολικά μόλις 11 ημέρες στην κορυφή. Μάλιστα, όσο «τρελό» και αν ακούγεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπόρεσε να μείνει για περισσότερες ημέρες στην κορυφή (14), ενώ και η Τότεναμ είχε μεγαλύτερο διάστημα «πατήματος» (13) στην πρώτη θέση της Premier League.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φυσικά η ομάδα που πέρασε τις περισσότερες ημέρες ως πρωτοπόρος (168), με την Τσέλσι να ακολουθεί (70)…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ