Γκουαρντιόλα: Γιόρτασε το πρωτάθλημα της Σίτι η κόρη του (Pics)

Γκουαρντιόλα: Γιόρτασε το πρωτάθλημα της Σίτι η κόρη του (Pics)

Η Μαρία Γκουαρντιόλα πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League από τη Σίτι με την οικογένεια της στο γήπεδο και εν συνεχεία γιόρτασε με τη σύζυγο του Ντε Μπρόινε σε κλαμπ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκοψε πρώτη το νήμα στην Premier League και κατέκτησε το αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, όπου το κατέκτησαν οι Πολίτες με μια επική ανατροπή απέναντι στην Άστον Βίλα.

Στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε η κόρη του Ισπανού τεχνικού Μαρία, που γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ψυχής της.

Η νεαρή Ισπανίδα που έχει τεράστιο κοινό στα social media και προωθεί προϊόντα μαζί με τα δυο της αδέλφια και τη μητέρα τους ήταν στο γήπεδο την ημέρα που η Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα και φωτογραφήθηκαν οικογενειακώς στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια τα πανηγύρια για την κατάκτηση της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς συνεχίστηκαν σε ένα κλαμπ, όπου η κόρη του Πεπ Μαρία, τα «έσπασε» μαζί με τη φίλη της και σύζυγο του άσου της ομάδας Κέβιν Ντε Μπρόινε, τη Μισέλ. Οι δυο τους εντυπωσίασαν τους θαμώνες με την εμφάνιση τους και έκλεψαν την παράσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ