Εποχή Μπόλι στην Τσέλσι! (pic)

Εποχή Μπόλι στην Τσέλσι! (pic)

Με επίσημη ανακοίνωση η Τσέλσι γνωστοποίησε την πώληση του συλλόγου στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι! Τη Δεύτερα (30/5) γίνεται η ολοκληρωτική μεταβίβαση.

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες πως η πώληση της Τσέλσι είχε ολοκληρωθεί. Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό πως η Premier League έδωσε επίσημα το «πράσινο» φως για την ολοκλήρωση της πώλησης του κλαμπ στην κοινοπραξία του Τοντ Μπόλι.

Το πρωί της Τετάρτης, η αγγλική κυβέρνηση γνωστοποίησε επίσης πως το θέμα που είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς λύθηκε και έτσι η υπόθεση πέρασε ακόμα ένα στάδιο.

Μέχρι που το πρωί της Πέμπτης, έγινε επίσης γνωστό πως και η Πορτογαλία έδωσε το «πράσινο» φως, κάτι που ήταν αναγκαίο από τη στιγμή που ο Αμπράμοβιτς έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε από την πλευρά της και το… τυπικό. Η εποχή Τοντ Μπόλι ξεκίνησε και επίσημα για τους «μπλε». Η κοινοπραξία του Αμερικάνου δισεκατομμυριούχου και του Χάνσγιοργκ Βις πήρε και με τη… βούλα σάρκα και οστά.

Η πιο σωστα, όπως αναφέρει η Τσέλσι στην ανακοίνωση της, η νέα εποχή θα ξεκινήσει τυπικά από τη Δευτέρα (30/5).

Φυσικά, αυτό σημαίνει και το τέλος μιας μεγάλης εποχής για τους «μπλε», με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί από την Τσέλσι έπειτα από 19 χρόνια και 21 τίτλους, γράφοντας την πιο «χρυσή» εποχή του συλλόγου.

Το κόστος πώλησης της Τσέλσι θα ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε διάφορα ιδρύματα προς όφελος της Ουκρανίας. Πρόκειται για την ακριβότερη πώληση συλλόγου σε όλα τα σπορ διαχρονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ