Κάραχερ: «Ο Τεν Χαγκ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Κριστιάνο» (vid)

Κάραχερ: «Ο Τεν Χαγκ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Κριστιάνο» (vid)

Να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κριστιάνο Ρονάλντο εν όψει της νέας σεζόν συμβούλεψε τον νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ ο Τζέιμι Κάραχερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με σκοπό να βάλει ξανά στις ράγες των επιτυχιών τους «κόκκινους διάβολους».

Και μπορεί η σεζόν να μην εξελίχθηκε ιδανικά για τους κόκκινους, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο ο Πορτογάλος σταρ τα πήγε περίφημα πετυχαίνοντας 24 γκολ σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας πως ακόμη και στα 37 παραμένει ένας δεινός σκόρερ.

Ο Ρονάλντο δεσμεύεται με συμβόλαιο εώς το 2023, με δυνατότητα παράτασης για έναν ακόμη χρόνο, με τον μάνατζερ Έρικ τεν Χαγκ να επιβεβαιώνει ότι ο έμπειρος επιθετικός θέλει να παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν βλέπει με καλό μάτι ο παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, ο οποίος συμβούλεψε τον νέο τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεφορτωθεί τον Πορτογάλο αστέρα.

«Είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Χαγκ πρέπει να το κάνει αυτό με τον Ρονάλντο είτε τον αφήνουν είτε όχι. Το λέω σταθερά σε όλη τη σεζόν ότι δεν ήταν μία καλή μεταγραφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και θεωρείται ότι τον επικρίνω. Eίναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να είμαι. Δεν θα μπορούσα ούτε τα κορδόνια να του δέσω, προφανώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ