Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι»

Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι»

Ενθουσιασμένος με την παρουσία των φίλων της Λίβερπουλ στην παρέλαση για το τέλος της σεζόν, εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι η καλύτερη του κόσμου.

Η Λίβερπουλ μπορεί να μην τα κατάφερε στον τελικό του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε με 1-0 χάρη στο γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πανηγυρίσει τα δύο κύπελλα που κατέκτησε στην Αγγλία.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ έδωσαν δυναμικό παρών στην παρέλαση των Reds, δείχνοντας έτσι την στήριξή του στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει την Premier League και το Champions League. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι η καλύτερη του κόσμου και εκφράζοντας την αγάπη του για τους φίλους της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός:

«Αυτή είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύουν οι άλλοι. Να χάνεις στον τελικό του Champions League το προηγούμενο βράδυ και ο κόσμος να μας κάνει αυτή την υποδοχή είναι απίστευτο. Σας αγαπώ όλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ