Χαμός στο Νότιγχαμ: «Τρελό» γλέντι με χιλιάδες οπαδούς για την άνοδο στην Premier League (vids)

Χαμός στο Νότιγχαμ: «Τρελό» γλέντι με χιλιάδες οπαδούς για την άνοδο στην Premier League (vids)

Πανζουρλισμός για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ με χιλιάδες οπαδούς της ομάδας να έχουν βγει στους δρόμους και να πανηγυρίζουν την επιστροφή στην Premier League μαζί με την ομάδα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία το απόγευμα της Κυριακής, καθώς νίκησε με 1-0 τη Χάντερσφιλντ στο Γουέμπλεϊ και πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League.

Η αγγλική ομάδα μετά την έλευση του Στιβ Κούπερ στην αρχή της σεζόν έκανε ένα τρομακτικό ντεμαράζ, έφτασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλεϊ και κατάφερε να ανέβει μετά από 23 χρόνια στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το πάρτι ξεκίνησε στο Λονδίνο με τη Νότιγχαμ να σηκώνει την κούπα της ανόδου και τον κόσμο της να ξεσπάει σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Πανηγύρια που ξεκίνησαν στο Γουέμπλεϊ και σήμερα συνεχίζονται στην πόλη, όπου έχει στηθεί ένα απίστευτο πάρτι με πολλές χιλιάδες κόσμο.

Στο Νότιγχαμ οι πανηγυρισμοί για την επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League δεν σταματούν, το πάρτι μόλις ξεκίνησε, ενώ ο Στιβ Κούπερ και οι παίκτες του αποθεώνονται για την εντυπωσιακή πορεία που κατέγραψαν από τον Οκτώβριο και μετά.

Η ατμόσφαιρα είναι συγκλονιστική, όλη η πόλη είναι στο… πόδι και ο κόσμος συνεχώς αυξάνεται με τις εικόνες και τα βίντεο να είναι φοβερά!

Δείτε βίντεο από το γλέντι της Νότιγχαμ για την άνοδο στην Premier League: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ