Φαν Ντάικ: «Είμαι ευλογημένος»

Φαν Ντάικ: «Είμαι ευλογημένος»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε και έκανε τον απολογισμό του, τονίζοντας πως είναι ευλογημένος.

Ευλογημένος και προνομιούχος αισθάνεται ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά το φινάλε της σεζόν, όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος, με ανάρτηση στα social media. Η εντυπωσιακή σεζόν που έκανε με τη Λίβερπουλ αλλά και με την εθνική Ολλανδίας ολοκληρώθηκε και έκανε τον απολογισμό του.

Σημειώνεται πως, φέτος, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε 51 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, πέρυσι, είχε χάσει όλη τη σεζόν, λόγω ρήξης χιαστού τον Οκτώβρη του 2020.

Με ανάρτησή του, στα social media, ο Φαν Ντάικ ανέφερε τα εξής σχετικά με τη χρονιά που πέρασε: «Η σεζόν μου τελείωσε. Μία σεζόν με δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως γεμάτη με χαρούμενες. Χαίρομαι που κατάφερε να συνεισφέρω ξανά, μετά από τόσο καιρό που έμεινα εκτός. Είμαι ευλογημένος και προνομιούχος και πραγματικά δεν παίρνω τίποτα από αυτά ως δεδομένο.

Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος, αλλά τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστώ και σβήσω εντελώς. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, το σταφ και τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Ολλανδίας. Τα λέμε την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ