Απορρίπτει κάθε πρόταση για Φαν ντε Μπεκ η Γιουνάιτεντ

Απορρίπτει κάθε πρόταση για Φαν ντε Μπεκ η Γιουνάιτεντ

Με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουάιτεντ θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά, ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ με τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον υπολογίζει κανονικά για την προσεχή σεζόν.

Στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία πρόταση για τον Ολλανδό χαφ, είτε αφορά πώληση, είτε δανεισμό.

Ο 25χρονος Ολλανδός μέσος μετακόμισε στην Αγγλία, το καλοκαίρι του 2020 έχοντας καταγράψει μόλις 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν ως βασικός, στους «κόκκινους διάβολους» ο Φαν ντε Μπεκ παραχωρήθηκε δανεικός στην Έβερτον στα μέσα της σεζόν, αλλά και πάλι δεν εντυπωσίασε, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές και σκοράροντας ένα γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, η έλευση του Έρικ Τεν Χαγκ αλλάζει πλήρως το σκηνικό. Ο Ολλανδός προπονητής ήταν αυτός που απογείωσε την καριέρα του οδηγώντας τον μέχρι και στους υποψήφιους για τη «Χρυσή Μπάλα» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιουνάιτεντ έχει την εισήγηση του προπονητή να μην παραχωρηθεί ο παίκτης, αφού τον υπολογίζει κανονικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ