Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι θέλουν τον Γουέσλι Φοφανά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι θέλουν τον Γουέσλι Φοφανά

Στο στόχαστρο των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι βρίσκεται ο άσος της Λέστερ, Γουέσλι Φοφανά.

Τον Αύγουστο του 2021 η μοίρα έπαιξε άσχημο παινχίδι στον Γουέσλι Φοφανά, ο οποίος υπέστη κατάγμα περόνης. Οκτω μήνες μετά ο άσος της Λέστερ, έκανε την επιστροφή του στο γήπεδο του Ολντ Τράφορντ στις 2 Απριλίου κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός χρειάστηκε μόνο λίγες εβδομάδες και 12 συμμετοχές για να ανακτήσει το καλύτερό του επίπεδο, προς τέρψη της Λέστερ, 8ης στην Πρέμιερ Λιγκ και στα ημιτελικά του Conference League.

Μια επιστροφή στο προσκήνιο που έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων συλλόγων, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν ήδη πριν από τον τραυματισμό του, συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Τσέλσι, που θέλει επίσης τον Ζιλ Κουντέ, θα μπορούσε να ξεκινήσει με την υποβολή προσφοράς για τον Σεβιλιάνο, ο φάκελος του οποίου θεωρείται λιγότερο περίπλοκος, αφού ο πρώην «Στεφανουά» μόλις επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Λέστερ ως το 2027 και δεν θα είναι εύκολο να απομακρυνθεί.

Οι «Αλεπούδες» υπολογίζουν ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Μια αποζημίωση-ρεκόρ, αλλά αυτό δεν είναι πιθανό να αποθαρρύνει τους μνηστήρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ