Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεκίνησε επαφές με Σίτι ο Ίσκο

Ρεάλ Μαδρίτης : Ξεκίνησε επαφές με Σίτι ο Ίσκο

Σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ίσκο, όπως αναφέρει η «Marca».

O Ίσκο είναι από τους πρωταγωνιστές της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ο ταλαντούχος χαφ δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικό μέλος στην 11αδα της Βασίλισσας, κάτι που τον έχει ενοχλήσει και εν μέρει απογοητεύσει.

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του επισήμανε πως δεν ξέρει τι άλλο πρέπει να κάνει, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν. Παράλληλα, στη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή με τις δικές του αρετές.

Κάποιον με τη δική του ποιότητα. Κάποιον που να μπορεί να σκοράρει, να πασάρει με την ίδια ευκολία. Όπως αναφέρει η «Marca» οι Πολίτες έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές μαζί του, ώστε να τον πείσουν και να υπογράψει μαζί τους συμβόλαιο συνεργασίας το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι και ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα έχει επιστρατευτεί για το «ψηστήρι» που γίνεται στον Ίσκο που θέλει να παραμείνει στις τάξεις των Μερένχες με την προϋπόθεση ότι θα πάρει φανέλα βασικού για το σπίτι. Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε δεν αποκλείεται να υπογράψει στη Σίτι που για χάρη του είναι διατεθειμένη να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ