Ο Τούχελ θέλει τον Ντεμπελέ στην Τσέλσι για να τον (ξανά) «ξεκλειδώσει» (pics, vids)

Ο Τούχελ θέλει τον Ντεμπελέ στην Τσέλσι για να τον (ξανά) «ξεκλειδώσει» (pics, vids)

Ο Τόμας Τούχελ έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Τσέλσι τον Ουσμάν Ντεμπελέ και υπάρχει λόγος...

Στον «αέρα» εξακολουθεί να βρίσκεται το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος εξτρέμ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει και τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν τρεις ομάδες που περιμένεουν να μάθουν την οριστική του απόφαση.

Από τη μία η Μπαρτσελόνα η οποία προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο και από την άλλη η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν που θέλουν να τον «κλέψουν» και να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο.

Οι «μπλε» του Λονδίνου μάλιστα μοιάζουν να έχουν τον πρώτο λόγο τη δεδομένη στιγμή, σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους. Η Τσέλσι προσπαθεί να αποκτήσει τον Ντεμπελέ ως ελεύθερος, με τον Τοντ Μπόλι να θέλει να τον κάνει «δώρο» στον Τόμας Τούχελ ο οποίος έχει εισηγηθεί τη μεταγραφή του Γάλλου εξτρέμ.

Ρίσκο; Ίσως. Στο διάστημα που βρίσκεται στη Βαρκελώνη, ο Ντεμπελέ έχει χάσει συνολικά 102 αναμετρήσεις, έχοντας μείνει εκτός γραμμών 688 ημέρες, που αναλογεί στο 43% της θητείας του στους «μπλαουγκράνα»!

Κι όμως, εκείνη η επική του χρονιά στην Ντόρτμουντ, έχει πείσει τον Τόμας Τούχελ πως το συγκεκριμένο ρίσκο αξίζει. Ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Γερμανός, ήταν αυτός που κατάφερε να του βγάλει όλες του τις «αρετές» με τη φανέλα των Βεστφαλών.

Ο Ντεμπελέ αγωνίστηκε 50 φορές υπό τις οδηγίες του Τόμας Τούχελ. Τα νούμερα του; Εντυπωσιακά για έναν 18χρονο. Ο Γάλλος είχε ολοκληρώσει τη σεζόν με 10 γκολ και 22 ασίστ, πραγματοποιώντας μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις, που έκαναν και την Μπαρτσελόνα να δαπανήσει 140 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017.

Μάλιστα, σε μία ερώτηση που του είχε γίνει για τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει προπονήσει στην καριέρα του, ο Τούχελ έβαλε τον Ντεμπελέ στο ίδιο… τσουβάλι με τον Νεϊμάρ!

Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη του Γάλλου, ωστόσο ο Τούχελ ξέρει πως να του βγάζει τα καλά του χαρακτηριστικά και το έχει αποδείξει. Ο Ντεμπελέ αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφαση του, με τον Τόμας Τούχελ να τον περιμένει στο Λονδίνο με ανοιχτές αγκάλες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ