Ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Premier League και έχει στη λίστα του παιδιά του «Καραϊσκάκη»

Ο Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Premier League και έχει στη λίστα του παιδιά του «Καραϊσκάκη»

Οι δύο «ερυθρόλευκες» μεταγραφικές ιστορίες που βρίσκονται στο προσκήνιο για τη Φούλαμ.

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Premier League μετά από έναν χρόνο απουσίας και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν όπου αρχικά έχει στόχο την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στην κατηγορία. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας του και δύο εξ αυτών έχουν «ερυθρόλευκο» παρελθόν.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει συνυπάρξει στους πρωταθλητές Ελλάδος με τον Αρτούρ Μαζουακού και τον Λούκα Μιλιβόγιτς και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, σχεδιάζει να ανταμώσει ξανά μαζί τους στο Λοδνίνο και τη Φούλαμ. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που σε πολύ μεγάλο βαθμό έφτιαξαν το όνομά τους στον Πειραιά και κατάφεραν να πάρουν τη μεταγραφή για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Δύο ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν με τον Μάρκο Σίλβα, ο πρώτος για έναν χρόνο (2015-16) και ο δεύτερος για δύο (2014-16), και βοηθήθηκαν πολύ ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Ο 45χρονος τεχνικός τους ξέρει, τους εμπιστεύεται και πιστεύει πως μπορούν να αποτελέσουν σημαντικές μονάδες για τη Φούλαμ της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά στον Μαζουακού ο οποίος έχει κλείσει έξι χρόνια πλέον στη Γουέστ Χαμ κι δεσμεύεται ακόμη δύο χρόνια με συμβόλαιο, δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ντέιβιντ Μόγιες και εκτιμάται πως με ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να γίνει η μεταγραφή. Ο 28χρονος μπακ δεν είναι η μοναδική επιλογή του Σίλβα για το αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο είναι μία από τις επιλογές που έχει πολύ ψηλά στη λίστα του. Και σίγουρα το γεγονός πως τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξή τους στον Ολυμπιακό, θα παίξει τον ρόλο του.

Όσο για τον Λούκα Μιλιγόγεβιτς που επίσης έχει περάσει σε δεύτερο ρόλο στην Κρίσταλ Πάλας, το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δημοσιεύματα από την Αγγλία τον συνδέουν και με επιστροφή στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος χαφ πάντως είναι στο στόχαστρο του Μάρκο Σίλβα που έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον ενώ και το οικονομικό δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο εφόσον παρθεί η απόφαση για την απόκτησή του.

Πρόκειται πάντως για ένα τρίγωνο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που… λέει και δείχνει πολλά και για τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στον Ολυμπιακό. Τόσα χρόνια μετά τη θητεία τους στους «ερυθρόλευκους», με εξαιρετικά επιτεύγματα στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή, εξακολουθούν να απασχολούν και να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης στο Νησί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ