Γερό «μπάσιμο» της Νότιγχαμ για τον Χέντερσον (Pic)

Γερό «μπάσιμο» της Νότιγχαμ για τον Χέντερσον (Pic)

Σε διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον έχει μπει η Νότιγχαμ Φόρεστ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

«Μπάσιμο» της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον Ντιν Χέντερσον.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του έγκυρο Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νότιγχαμ έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και όχι απλώς τον έχει στα «ραντάρ» της, αλλά φέρεται να έχει ήδη μπει σε διαπραγματεύσεις με τους «κόκκινους διαβόλους».

Όπως αναφέρει ο Ιταλός, οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για τον δανεισμό του παίκτη και οψιόν αγοράς 23 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2023.

Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολη, καθώς ο Χέντερσον θεωρείται από τους καλύτερους τερματοφύλακες της ηλικίας του, έχοντας προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ η οποία αναμένεται να τα «σκάσει»… χοντρά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Με τη Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον μετράει συνολικά 29 συμμετοχές, ενώ με τη Σέφιλντ στην οποία αγωνίστηκε δανεικός έπαιξε σε 86 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ