O Μανέ αποκάλυψε τα αγαπημένα του γκολ με την Λίβερπουλ και… δήλωσε πιστός οπαδός των «Reds» (vids)

O Μανέ αποκάλυψε τα αγαπημένα του γκολ με την Λίβερπουλ και… δήλωσε πιστός οπαδός των «Reds» (vids)

Ο Σάντιο Μανέ ξεχώρισε τα αγαπημένα του γκολ με την φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ τόνισε πως από εδώ και πέρα θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής των «Reds»

Η πρώτη… βόμβα στο φετινό καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι πήρε σάρκα και οστά με την Μπάγερν Μονάχου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση, του Σαντιό Μανέ από την Λίβερπουλ.

Στην τελευταία του συνέντευξη πριν πάρει το αεροπλάνο για το Μόναχο, ο Σενεγελέζος σταρ κλήθηκε να μιλήσει για τα αγαπημένα του τέρματα, στην τρομετή εξαετία που φόρεσε την φανέλα της Λίβερπουλ.

«Το πρώτο θα έλεγα ότι είναι καλό στο Έμιρεϊτς στο ντεμπούτο του, κόντρα στην Άρσεναλ. Μετά το δεύτερο θα έλεγα… απέναντι στην Μπάγερν! Συγγνώμη Μάνου, έρχομαι εκεί! Όμως, πιστεύω ότι ήταν επίσης εκπληκτικό αυτό το γκολ» είπε γελώντας ο πρώην, πλέον, αστέρας της Λίβερπουλ.

Τέλος o 30χρονος θέλησε να δείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, τονίζοντας πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την πορεία της Λίβερπουλ.

«Έπειτα από κάθε ματς στην Μπάγερν θα πηγαίνω στ’ αποδυτήρια και θα παρακολουθώ τα ματς της Λίβερπουλ. Θα είμαι πλέον ο μεγαλύτερος οπαδός της ομάδας.

Είναι περίεργο που δεν είμαι πια παίκτης της Λίβερπουλ έπειτα από έξι χρόνια στο Άνφιλντ. Ήταν υπέροχος αυτός ο καιρός και θα μου μείνει αξέχαστη η θητεία μου. Απήλαυσα τα πάντα από την πρώτη μέρα, ειδικά μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους οπαδούς που έχει η Λίβερπουλ.

Δεν ήθελα να σχολιάσω τίποτα όσο ακόμα διεκδικούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και την Πρέμιερ γιατί θα ήταν υπέροχο για την ομάδα να κατακούσαμε τα τρόπαια αυτά.

Όποιος αποχωρεί από τη Λίβερπουλ καταλαβαίνει πως οι οπαδοί του συλλόγου είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μου άρεσε ειδικά όταν τραγουδούσαν το όνοιμά μου… “Mane running down the wing…”».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ