Ρούνεϊ : «Καλύτερο το δικό μου ψαλιδάκι από του Ρονάλντο» (vids)

Ρούνεϊ : «Καλύτερο το δικό μου ψαλιδάκι από του Ρονάλντο» (vids)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ σύγκρινε το εκπληκτικό ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο με εκείνο που είχε πετύχει κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι πριν επτά χρόνια, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το δικό του ήταν καλύτερο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με ψαλιδάκι στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους και οι συγκρίσεις του με άλλα παρόμοια γκολ δεν άργησαν.

Κάποιοι το συνέκριναν με εκείνο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή του Μάρκο Φαν Μπάστεν, άλλοι με αυτό του Πελέ ή του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Σουηδός δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει το «καρφί» του στον Πορτογάλο, τονίζοντας πως ο ίδιος είχε σκοράρει από μεγαλύτερη απόσταση, ενώ τελευταίος πήρε θέση ο Ρούνεϊ.

Ο Ρίο Φέρντιναρντ έκανε ψηφοφορία στο twitter για το ποιο ήταν το καλύτερο ψαλιδάκι ανάμεσα σε αυτό του Πορτογάλου κι εκείνο του Ρούνεϊ σε ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι και έδωσε ψήφο στον σούπερ σταρ της Ρεάλ. Ο Ρούνεϊ, όμως, έσπευσε να τονίσει πως το δικό του ψαλιδάκι ήταν καλύτερο.

«Νομίζω ότι ήταν δυσκολότερο τεχνικά αυτό που είχα βάλει εγώ. Οπότε πηγαίνω με το δικό μου», έγραψε ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ.

Δείτε τα δύο γκολ:

&

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ