Σε συζητήσεις με τη Ρόμα ο Ρονάλντο!

Σε συζητήσεις με τη Ρόμα ο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν καλύπτει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η Ρόμα φαίνεται πως το κάνει και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές μαζί της.

Για ακόμη μία μέρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι σχέσεις των δύο πλευρών οδηγούνται στα άκρα. Ο Πορτογάλος άσος δεν θέλει να συνεχίσει στους «κόκκινους διαβόλους» και το δείχνει με τη συμπεριφορά του που δεν αρέσει βέβαια ούτε στους ανθρώπους της ομάδας ούτε στον κόσμο.

Ήδη διάφορες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τις Τσέλσι και Μπάγερν να φαντάζουν τα φαβορί για να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία στο κόλπο είναι και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» του Άρη: Προσπαθεί να φέρει τον Σάντι Μίνα (vid)

Συγκεκριμένα, το έγκυρο οικονομικό Μέσο «Milano Finanza» τονίζει πως οι «τζιαλορόσι» είναι σε συνεχείς επαφές με την πλευρά του Κριστιάνο, αλλά η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι. Ως γνωστόν ο Ρονάλντο θέλει να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν κι αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θέλει να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ.

Η Ρόμα θα αγωνιστεί και αυτή στο Europa League, αλλά επιχειρεί να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή με σύμμαχο τους χορηγούς της, από τους οποίους ζητά να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του Ρονάλντο, ενώ γίνονται επαφές και για τα δικαιώματα της εικόνας του 37χρονου. Μόνο εύκολο δεν είναι να βρεθεί άκρη και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της ιστορίας και πού θα παίζει του χρόνου ο Πορτογάλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ