Γκάρι Νέβιλ : «Σταματήστε να κάνετε «μπούλινγκ στον Μαγκουάιρ»

Γκάρι Νέβιλ : «Σταματήστε να κάνετε «μπούλινγκ στον Μαγκουάιρ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αποφάσισε να διατηρηθεί το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Χάρι Μαγκουάιρ και ο Γκάρι Νέβιλ τα έβαλε με τους οπαδούς που αντέδρασαν.

Μόνο ήρεμα δεν είναι τα πράγματα το τελευταίο διάστημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός από το θέμα της φυγής ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο, ζήτημα έχει προκύψει στην ομάδα όσον αφορά το ποιος θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, αποφάσισε πως ο Χάρι Μαγκουάιρ θα συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού και την επόμενη σεζόν στο Όλντ Τράφορντ, κάτι που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από την πλευρά των φίλων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Τέλος στα σενάρια από τον Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο δεν πωλείται»

Την απόφαση αυτή επικρότησε αρχικά ο Γκάρι Νέβιλ μέσω σχολίου που έκανε στο twitter. Τότε ήταν που δέχτηκε και ο ίδιος τα βέλη των εξαγριωμένων οπαδών που θεωρούν πως ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός δεν αξίζει να είναι ο αρχηγός της ομάδας.

Η διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε δεν έμεινε ασχολίαστη από τον παλαίμαχο αμυντικό της ομάδας και νυν τηλεσχολιαστή, με τον Νέβιλ να σηκώνει το γάντι που του πέταξαν και να το επιστρέφει στους επικριτές του.

«Άρα οι ίδιοι οπαδοί που βράζουν με εμένα που χειροκρότησα την απόφαση να παραμείνει αρχηγός ο Μαγκουάιρ, ταυτόχρονα κριτικάρουν τον νέο προπονητή για την απόφασή του.

Ίσως είναι καλύτερο να υποστηρίξετε τον Μαγκουάιρ αντί να του κάνετε μπούλινγκ! Είναι προφανές πως ο νέος προπονητής τον συμπαθεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ, ο οποίος στον χαρακτηρισμό «κλόουν» που του πρόσαψε ένας οπαδός, απάντησε ως εξής:

«Λυπάμαι που σε ενημερώνω ότι είναι ένας Ολλανδός προπονητής εκείνος που τον επέλεξε για αρχηγό και όχι ένας Άγγλος κλόουν. Ο Έρικ τεν Χαχ δείχνει να τον πιστεύει τον παίκτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ