Τέλος στα σενάρια από τον Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο δεν πωλείται»

Τέλος στα σενάρια από τον Τεν Χαγκ: «Ο Ρονάλντο δεν πωλείται»

Τέλος στα σενάρια αποχώρησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ έβαλε ο Ολλανδός προπονητής με δηλώσεις του.

Την ώρα που ο Ζόρζε Μέντες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο, με δημοσιεύματα να λένε ότι ο Πορτογάλος σούπερ ατζέντης επικοινώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Έρικ Τεν Χαγκ έσπευσε να βάλει τέλος στη συζήτηση περί αποχώρησης του 37χρονου επιθετικού.

Σε δηλώσεις του ο 52χρονος προπονητής μια μέρα πριν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίξει το πρώτο της φιλικό για την pre season εξήγησε ότι ο Ρονάλντο δεν πωλείται γιατί απλά… τον υπολογίζει.

Διαβάστε επίσης : Μουντιάλ 2010: Τελικά ήταν η καλύτερη Ισπανία όλων των εποχών;

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται, είναι στα σχέδιά μας – δεν είναι μαζί μας για προσωπικά θέματα. Σχεδιάζουμε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτή τη σεζόν, αυτό είναι όλο. Πώς να κάνω τον Κριστιάνο ευτυχισμένο; Δεν ξέρω, ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του» ανέφερε αρχικά, ενώ κατόπιν τούτου ρωτήθηκε για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες περί αποχώρησης του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να απαντήσει:

«Μίλησα με τον Κριστιάνο πριν προκύψει αυτό το θέμα. Είχα μια καλή συζήτηση μαζί του. Δεν μου έχει πει ότι θέλει να φύγει. Έχω διαβάσει τα όσα λέγονται. Θέλουμε να πετύχουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ