Παίρνει Ντε Γιονγκ με 85 εκατ. ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παίρνει Ντε Γιονγκ με 85 εκατ. ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σε όλα με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ και πλέον είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση του deal.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει διακαώς από την αρχή του καλοκαιριού την απόκτηση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, μιας και αποτελεί την Νο.1 επιλογή του Έρικ Τεν Χαγκ για τη μεσαία γραμμή.

Ο ίδιος ο Ολλανδός μέσος είναι σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για το μέλλον του εκφράζοντας μάλιστα και τη δυσαρέσκεια του στη διοίκηση, ενώ την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ ανέβασε την προσφορά της για τον παίκτη και όλα δείχνουν ότι ο Ντε Γιονγκ οδεύει προς το Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή Onze, η αγγλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τους Καταλανούς για την απόκτησή του με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 85 εκατ. ευρώ.

Παρότι λοιπόν, ο Τζουάν Λαπόρτα είχε διαμηνύσει πως ο Ντε Γιονγκ δεν είναι προς πώληση, οι δύο ομάδες φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια και αν και ο Ολλανδός ήθελε να μείνει και τη νέα σεζόν στην Μπάρτσα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάει να βρει στο Νησί τον Έρικ Τεν Χαγκ που συνεργάστηκαν άψογα στον Άγιαξ και ουσιαστικά είναι ο προπονητής που τον ανέδειξε/.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ