Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τίγκρες για Σοτέλδο

Οριστικό: Συμφωνία ΠΑΟΚ – Τίγκρες για Σοτέλδο

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Τίγκρες για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο, που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ραζβάν Λουστέσκου για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

O ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Τίγκρες για την απόκτηση του Γέφερσον Σοτέλδο.

Ο Δικέφαλος του βορρά βρισκόταν στην αγορά για την απόκτηση μεσοεπιθετικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Βενεζουελάνου και οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν γερό μπάσιμο για την απόκτηση του, με αποτέλεσμα να τα βρει ο ΠΑΟΚ με τη μεξικάνικη ομάδα.

Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του ήταν εξαρχής θετικός να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ και οι ασπρόμαυροι δεν έχασαν την ευκαιρία, έχοντας και σύμμαχο τον Σοτέλδο. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του με δανεισμό και με οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι, η οποία μάλιστα έχει ρήτρα αγοράς αρκετά προσιτή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στο Μεξικό, η Τίγκρες, που έτσι και αλλιώς ήθελε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του Σοτέλδο, για να ανοίξει μια θέση ξένου στο ρόστερ, φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Πλέον, ο Σοτέλδο αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τον παίκτη αυτόν ο Λουτσέσκου τον ήθελε από την εποχή που καθόταν στον πάγο της Αλ Χιλάλ. Χωρίς όμως να καταφέρει να τον αποκτήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο σημαντική ομάδα στην καριέρα του ήταν η Σάντος, στην οποία έμεινε τρία χρόνια και πρόλαβε σε 88 συμμετοχές να πετύχει 19 γκολ και να μοιράσει 16 ασίστ ενώ την οδήγησε στον τελικό του Copa Libertadores.

Ο Σοτέλδο είναι διεθνής με την Εθνική Βενεζουέλας καθώς έχει αγωνιστεί στην ομάδα της πατρίδας του 29 φορές και έχει πετύχει δύο γκολ ενώ εκτός των Σάντος, Τορόντο και Τίγκρες έχει παίξει επίσης στην Χιλή με την Ουτσιπάτο, τη Ζαμόρα από τη Βενεζουέλα και την Ουνιβεριστάντ ντε Τσίλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ