Επίσημο: Παίκτης της Τσέλσι ο Στέρλινγκ (pic)

Επίσημο: Παίκτης της Τσέλσι ο Στέρλινγκ (pic)

Η Τσέλσι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «μπλε».

Η Τσέλσι πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή, κάνοντας δικό της τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, αυτή είναι και η… πρώτη της εποχής του Τοντ Μπόελι στους Λονδρέζους, δείχνοντας τις σοβαρές προθέσεις του για τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ο Τεν Χαγκ, ο Κλοπ και η ιστορία ενός φοβερού 4-0 (pic, vid)

Ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και κόστισε στους Λονδρέζους 53 εκατ. ευρώ, τα οποίο μπορεί να γίνουν και 65 εκατ. ευρώ, καθώς στο deal των δύο ομάδων προβλέπονται και μπόνους.

«Ένας άμεσος ντριμπλέρ που μπορεί να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε θέση στην επίθεση ή ακριβώς πίσω από έναν κεντρικό επιθετικό, ο 27χρονος χρησιμοποιεί έναν τέλειο συνδυασμό ικανότητας, ταχύτητας και συγχρονισμού για να βασανίσει τους αμυντικούς, είτε με τη μπάλα στα πόδια του είτε με σταθερά. παραγωγικές τρεξίματα στην πλάτη της άμυνας», αναφέρουν οι «μπλε» στην σχετική ανακοίνωση.

Ο 27χρονος άσος πραγματοποίησε συνολικά 337 συμμετοχές με τους «πολίτες» και σημείωσε 131 γκολ και μοίρασε 94 ασίστ, ενώ κατέκτησε τέσσερεις τίτλους της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ