150.000 £ την εβδομάδα – Μυθικά λεφτά της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Λίνγκαρντ

150.000 £ την εβδομάδα – Μυθικά λεφτά της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Λίνγκαρντ

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να έχει εβδομαδιαίο συμβόλαιο που θα αγγίζει τις 150.000 λίρες.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο το μεταγραφικό ντεμαράζ του καλοκαιριού, με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει τη σπουδαιότερη κίνηση της μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, η Νότιγχαμ επισημοποίησε τη συμφωνία της για την απόκτηση του Τζέσι Λίνγκαρντ, που… πόζαρε με τη νέα του φανέλα δίπλα στον Μιλτιάδη Μαρινάκη.

Η μεταγραφή του διεθνούς Άγγλου μεσοεπιθετικού ήταν η 11η φετινή για τη νεοφώτιστη ομάδα και αναμφίβολα η πιο ηχηρή, που δείχνει πως ο στόχος είναι η Νότιγχαμ να μείνει στην Premier League.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Λίνγκαρντ που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Φόρεστ κινήθηκε αστραπιαία και με δέλεαρ τις 10.000.000 λίρες ετησίως κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» και να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Η μεταγραφή του Λίνγκαρντ έχει προκαλέσει κρότο στο Νησί, ενώ ο ίδιος ο Άγγλος θα λαμβάνει 150.000 λίρες τη βδομάδα σε ένα εντυπωσιακό deal. Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ της Νότιγχαμ και μάλιστα με διαφορά, αφού ο δεύτερος είναι ο Στιβ Κουκ με 35.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 115.000 λίρες είναι εγγυημένα, ενώ τα υπόλοιπα θα έρχονται ανάλογα τις συμμετοχές που θα έχει ο Λίνγκαρντ και τα γκολ που θα σημειώσει, σύμφωνα με τη Sun. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Λίνγκαρντ έπαιξε και ο Ντιν Χέντερσον, που μεταγράφηκε πριν από μερικές μέρες στη Νότιγχαμ επίσης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη σεζόν ο Λίνγκαρντ κατέγραψε συνολικά 21 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας δυο γκολ και μια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ