Τσιμίκας: «Τρομερά δύσκολη η προετοιμασία με τη Λίβερπουλ»

Τσιμίκας: «Τρομερά δύσκολη η προετοιμασία με τη Λίβερπουλ»

Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στο πως προετοιμάζεται η Λίβερπουλ για τη νέα σεζόν και στο πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τις πολύ δύσκολες προπονήσεις με τους «reds».

Σε φουλ ρυθμούς βρίσκεται η προετοιμασία της Λίβερπουλ ενόψει της νέας σεζόν και ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην ιστοσελίδα της ομάδας για τις απαιτήσεις που υπάρχουν και την πίστη πως η σκληρή δουλειά θα αποδώσει καρπούς.

Ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές μάλιστα των κατόχων του FA και του Carabao Cup, ανάμεσα στις διπλές προπονήσεις βρίσκουν την ευκαιρία να παίρνουν μικρούς ύπνους για να αναπληρώσουν ενέργεια.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει Ντόρον Λέιντνερ ο Ολυμπιακός – Πληρώνει 2.000.000 € για τον 20χρονο μπακ (Vids)

«Προσωπικά δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν την προπόνηση γιατί αν κοιμηθώ δεν θα μπορώ να κουνηθώ μετά. Προσπαθώ να χαλαρώσω, να δω κάποια ταινία και να είμαι έτοιμος πνευματικά για το δεύτερο κομμάτι», δήλωσε σχετικά ο Κώστας.

«Όποιος δεν έχει κάνει αυτήν την προετοιμασία δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι. Τουλάχιστον όμως μετά μπορείς να είσαι 100% έτοιμος για τις προκλήσεις σωματικά, γιατί αυτό χρειαζόμαστε τώρα. έχουμε πολλή δύσκολη σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά, βάζουμε τους στόχους μας και νομίζω όλοι είναι έτοιμοι για τις δυσκολίες και ανυπομονούμε γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ