Κλείνει Ντορόν Λέιντνερ ο Ολυμπιακός – Πληρώνει 2.000.000 € για τον 20χρονο μπακ (Vids)

Κλείνει Ντορόν Λέιντνερ ο Ολυμπιακός – Πληρώνει 2.000.000 € για τον 20χρονο μπακ (Vids)

Ο Ολυμπιακός βρήκε αριστερό μπακ και ξεκίνησε επαφές για να κλείσει τον Ισραηλινό Ντορόν Λέιντνερ της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε αριστερό μπακ. Και κινείται για να τον αποκτήσει και να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα. Οπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα στο Ισραήλ, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 20χρονου διεθνούς μπακ της Χάποελ Τελ Αβίν, Ντορόν Λέιντνερ. Ενός εκ των κορυφαίων νέων παικτών στη χώρα για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε και ήδη διεθνή με την ανδρική ομάδα.

O Ολυμπιακός έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του για τον διεθνή αμυντικό με την εθνική Ισραήλ, για τον οποίο η ομάδα του έχει βάλει ως τιμή πώλησης τα 2.000.000 €. Ποσό, που όπως αναφέρεται, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να αποκτήσουν τον Λέιντνερ!

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ομάδα που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό μπακ, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε επίσημο ενδιαφέρον από την Μπολόνια και τη Σασουόλο, αλλά και επίσημη πρόταση από την Αούστρια Βιέννης. Οι Αυστριακοί, μάλιστα, έβαλαν στο τραπέζι προσφορά ύψους 1.800.000 €, που όμως δεν ικανοποίηση τη διοίκηση της Χάποελ.

Ο Λέιντνερ αποτελεί «δημιούργημα» των ακαδημιών της Χάποελ Τελ Αβίβ. Εχει φορέσει 57 φορές τη φανέλα της, ενώ πέρυσι πραγματοποίησε συνολικά 26 εμφανίσεις (1 γκολ, 4 ασίστ), κερδίζοντας αμέσως θέση στην εθνική Ισραήλ, με τη φανέλα της οποίας έχει ήδη κάνει 3 συμμετοχές στα πρόσφατα παιχνίδια του Nations League. Μάλιστα, αγωνίστηκε σε όλα ως βασικός!

Ο Ολυμπιακός στις πρώτες επαφές με τη Χάποελ, αφού ρώτησε για τις απαιτήσεις του συλλόγου για τον Λέιντνερ, ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Μάλιστα, εκείνο που σημειώνεται είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 €. Καθώς η Χάποελ δεν τον αφήνει με λιγότερα.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή και πιθανότατα μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Προσφέροντας επιπλέον ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Λέιντνερ θα γίνει ο παίκτης που θα κληθεί να διεκδικήσει τη θέση του αριστερού μπακ από τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Με τη μεταγραφή του να ολοκληρώνεται μαζί με εκείνη του ΙνΜπεόμ Χουάνγκ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ