Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεγαλώνει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μεγαλώνει το γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει πράξη το σχέδιο για ανακατασκευή και αύξηση της χωρητικότητας στο «City Ground».

Η άνοδος της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League έχει φέρει σημαντική ενίσχυση και μεγάλες μεταγραφές, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προχωράει και σε ακόμη μια σπουδαία κίνηση για τον αγγλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, τα σχέδια της Νότιγχαμ για ανακατασκευή μέρους του «City Ground» εγκρίθηκαν από τις τοπικές αρχές και αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή στα τέλη της σεζόν.

Το Δ.Σ. του Ράσκλιφ συνεδρίασε την Πέμπτη (28/07) και έδωσε το πράσινο φως στην ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη για να προχωρήσει με τις εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανακατασκευή του ενός πετάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2024, με τη συνολική χωρητικότητα του γηπέδου των νεοφώτιστων να αυξάνεται από 30.445 σε 35.000 θεατές.

«Όλες οι πλευρές έδειξαν αφοσίωση για να περάσει η αίτηση και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τον σύλλογο, τους οπαδούς και την περιοχή» ανέφεραν αξιωματούχοι της περιοχής.

Δείτε την ανακοίνωση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ