Διπλό χτύπημα της Τσέλσι με Φοφανά και Ντάμφρις (pic)

Διπλό χτύπημα της Τσέλσι με Φοφανά και Ντάμφρις (pic)

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να κάνει δυνατό μπάσιμο στα μεταγραφικά και έχει σε πρώτο πλάνο τους Φοφανά και Ντάμφρις για την ενίσχυση της άμυνας της.

Μπορεί το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κουντέ να μην είχε ιδανική εξέλιξη και ο παίκτης να κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, στην Τσέλσι ωστόσο δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν βάλει στο στόχαστρο δύο δυνατές κινήσεις, για την άμυνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Athletic» η ομάδα του Τόμας Τούχελ έχει επικεντρωθεί σε δύο ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνουν τη διαφορά. Ο λόγος για τον Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ και τον Ντένζελ Ντάμφρις από την Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κορμπεράν και το «όχι» στην Premier League για τον Ολυμπιακό

Η άμυνα της Τσέλσι έχει αποδυναμωθεί μετά την αποχώρηση των Κρίστενσεν και Ρούντιγκερ (πήγαν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα) και οι παραπάνω περιπτώσεις μοιάζουν ιδανικές.

Στο οικονομικό κομμάτι βέβαια η περίπτωση του στόπερ της Λέστερ, είναι αρκετά πιο απαιτητική καθώς οι «Αλεπούδες» έχουν θέσει ένα ποσό κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του, με τους Λονδρέζους να σκοπεύουν να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα για να πετύχουν τη μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Ντάμφρις οι διαπραγματεύσεις δεν αναμένεται να παρουσιάσουν δυσκολίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ