Επικό τρολάρισμα της Dominos στην Τσέλσι για τις μεταγραφές (Pic)

Επικό τρολάρισμα της Dominos στην Τσέλσι για τις μεταγραφές (Pic)

Η Τσέλσι έχει κάνει δύο μόλις μεταγραφές και έχει υποστεί αρκετές ήττες από τη Μπαρτσελόνα στο κομμάτι αυτό, και η Dominos δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Η Τσέλσι έχει κάνει δύο ηχηρές μεταγραφές κάνοντας δικούς της τους Στέρλινγκ και Κουλιμπαλί, ωστόσο έχουν μείνει εκεί χωρίς κάποια άλλη κίνηση.

Μάλιστα, έχει να αντιμετωπίσει και το συναίσθημα της… ήττας, καθώς δεν κατάφερε να πάρει τους Ραφίνια και Κουντέ οι οποίοι προτίμησαν την Μπαρτσελόνα.

Ο Τούχελ, έχει κάνει ξεκάθαρο το γεγονός πως χρειάζεται παίκτες, περιμένοντας κιόλας να δει τι θα γίνει με τους Αθπιλικουέτα και Αλόνσο που βρίσκονται κοντά στην έξοδο.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Μέσα σε όλα αυτά οι «μπλε» έχουν να αντιμετωπίσουν και τα πειράγματα τα οποία έρχονται από κάθε πιθανή μεριά. Τελευταίο ήταν αυτό της Αγγλικής Dominos που με ένα tweet με πολλή δόση χιούμορ έθιξε τους «συνταξιούχους» και την αδράνεια τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα η πασίγνωστη εταιρεία έγραψε:

«Έχουμε παραδώσει περίπου 852.609 πίτσες από την τελευταία φορά που η Τσέλσι παρέδωσε μια επιτυχημένη ανακοίνωση μεταγραφής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ