Πρωτοπορεί ξανά η Premier League: Υποχρεωτική εκπαίδευση στους παίκτες για τη σεξουαλική συναίνεση (Pic)!

Πρωτοπορεί ξανά η Premier League: Υποχρεωτική εκπαίδευση στους παίκτες για τη σεξουαλική συναίνεση (Pic)!

Η Premier League για ακόμα μια φορά δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση παίρνει τα μέτρα της...

Η Premier League έχει αποδείξει πολλές φορές πως θέλει να είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα τα επίπεδα κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση το τελευταίο διάστημα στο αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολλές με αυτή κατά του Μπενζαμέν Μεντί να ξεχωρίζει.

Ακόμα σύμφωνα με επίσημη ονομαστική αναφορά μιας κοπέλας στις αγγλικές αρχές, κατονομάζει τον Τόμας Πάρτεϊ της Άρσεναλ για βιασμό.

Διαβάστε επίσης: Για μια νέα αρχή με Σλόβαν ο Ολυμπιακός – Ντεμπούτο για Κορμπεράν

Οι αρμόδιοι του εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου, έχουν καταλάβει πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεπερνάει τα όρια και αποφάσισαν να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα.

Έτσι σύμφωνα με την «Telegraph» αποφασίστηκε η συνεργασία με συλλογικότητες που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών να οργανωθεί υποχρεωτική  εκπαίδευση για τη σεξουαλική συναίνεση για όλους τους παίκτες και το προσωπικό του πρωταθλήματος.

Η Shaista Aziz, συνδιευθύντρια, των Three Hijabis, μιας από τις ομάδες που συζητούν με την Premier League δήλωσε:

«Αυτό είναι ένα σημαντικό και πολυαναμενόμενο πρώτο βήμα, το οποίο πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση. «Ωστόσο, χρειαζόμαστε μεγαλύτερη διαφάνεια για το πώς αυτές οι νέες κατευθυντήριες γραμμές θα εφαρμοστούν από τους συλλόγους της Premier League»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ