Νέα στοιχεία για την… περιβόητη κίτρινη του Τζάκα: Εμπλέκεται η αλβανική μαφία;

Νέα στοιχεία για την… περιβόητη κίτρινη του Τζάκα: Εμπλέκεται η αλβανική μαφία;

Ο Τζάκα είχε απασχολήσει για την ύποπτη κίτρινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με την Λίντς, με νέες πληροφορίες να εμπλέκουν... την Αλβανική μαφία

Ο Γκρανίτ Τζάκα τον Δεκέμβριο του 2021, έγινε στόχος έρευνας για μια πολύ περίεργη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στην εκτός έδρας νίκη της Άρσεναλ με 4-1 επί της Λίντς.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός έκανε καθυστερήσεις πάνω από είκοσι δευτερόλεπτα σε μια εκτέλεση φάουλ, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η ομάδα του προηγούταν με τρία γκολ.

Σύμφωνα με την «Sportsmail», η NCA «ξετρύπωσε» στοιχηματική δραστηριότητα μέσω κρυπτονομισμάτων σε αγορές… άγνωστες για την χώρα, ενώ μεγάλο μέρος της συγκεκριμένης δραστηριότητας φαίνεται να έχει πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο η κόκκινη: Φάουλ στον Μπρινιόλι στη φάση του 1-0 (vid)

Τον Ιούνιο η «Sportsmail», αποκάλυψε πως η έρευνα για αυτή την κίνηση του Τζάκα έχει οδηγηθεί από την FA στην Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος (NCA), η οποία μάχεται κατά του οργανωμένου εγκλήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η FA, είχε ανακαλύψει πως είχαν πονταριστεί συνολικά 52.000 λίρες στο να πάρει ο Τζάκα κίτρινη κάρτα αλλά όχι σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, μα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπως και έγινε, καθώς παρατηρήθηκε στο 86ο λεπτό.

Ωστόσο, δεν έχει αναφερθεί ακόμα αν το έκανε σκόπιμα η αν εμπλέκεται με κάποιον άλλον τρόπο στην πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Ακόμα εξετάζεται η εμπλοκή του Alban Jusufi,ενός Σουηδο-Αλβανού επιθετικού ο οποίος έχει καταδικαστεί και παλαιότερα για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια. Βάσει κατηγοριών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό πολλά χρήματα από ποντάρισμα σε κάρτα του Τζάκα το 2017.

Την ίδια χρονιά, είχε κριθεί ένοχος για δωροδοκία ύψους 150.000 λιρών στον Κυριάκο Σταματόπουλο, τερματοφύλακα της Αικ, για το ντέρμπι με την IFK Gothenburg

Μέχρι στιγμής FA και Άρσεναλ δεν έχουν δεχτεί να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση επί του θέματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ