Tούχελ: «Αργήσαμε στις μεταγραφές»

Tούχελ: «Αργήσαμε στις μεταγραφές»

Ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούχελ ανέφερε στην συνέντευξη τύπου πως οι Μπλέ άργησαν στις μεταγραφές και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα διοίκηση.

Ο Τόμας Τούχελ στην συνέντευξη τύπου της Τσέλσι για την αυριανή πρεμιέρα κόντρα στην Έβερτον παραδέχτηκε ότι οι Μπλέ άργησαν να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως η νέα διοίκηση έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και καθημερινώς κάνει τα πάντα για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Στη σέντρα η Premier League: Όλα όσα θες να ξέρεις…

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είναι προφανές ότι έχουμε καθυστερήσει. Δεν υπάρχει κάποιος που να ευθύνεται για αυτό αφού οι κυρώσεις που μας είχαν επιβληθεί ήταν εκείνες που μας ανάγκασαν να χάσουμε παίκτες-κλειδιά.

Ωστόσο και οι δύο ιδιοκτήτες που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Έχω μόνο θαυμασμό για τον Τοντ.

Δεν ξέρω πότε κοιμούνται, νομίζω πως δεν κοιμούνται ποτέ. Έχουμε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες και οι μεταγραφές μιλούν από μόνες τους».

Όσο για το πώς βλέπει τη μάχη του τίτλου τη φετινή σεζόν, υπογράμμισε:

«Γνωρίζουμε την ποιότητα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνήθως μία-δύο από αυτές τις ομάδες τα πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ότι περιμένουν όλοι και ξεχωρίζουν. Για αυτό είναι τόσο συναρπαστική η Premier League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ