Απίστευτο: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ πιάστηκαν από τον λαιμό την ώρα αγώνα! (Pic)

Απίστευτο: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ πιάστηκαν από τον λαιμό την ώρα αγώνα! (Pic)

Η Γιουνάιτεντ, βλέπει τα πράγματα να ξεφεύγουν σιγά- σιγά, καθώς πέρα από τα... γνωστά πλέον προβλήματα βλέπει και τον κόσμο της να... ξεφεύγει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τη σεζόν με το… αριστερό καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Μπράιτον στην πρεμιέρα της Premier League και με το καλημέρα ξεκινάει γκρίνια, ήδη μάλιστα στις κερκίδες εν ώρα αγώνα, δύο φίλαθλοι της πιάστηκαν στα χέρια.

Ακόμα και πριν τον αγώνα όμως τα πράγματα ήταν τεταμένα. Φαίνεται πως η κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο σχετικά με τις αποφάσεις σε αγωνιστικό αλλά και μη επίπεδο, δεν αφήνει ευχαριστημένο τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έστησε διαμαρτυρία κατά των Γκλέιζερ.

Λίγο οι χειρισμοί της υπόθεσης Ρονάλντο, λίγο η δυσαρέσκεια που επικρατεί βλέποντας την ομάδα τους να χάνει το κύρος της (πτώση μετοχής, αποχώρηση χορηγών), ήρθε και το «χαστούκι στην πρεμιέρα και τα πράγματα έφυγαν από τον έλεγχο.

Διαβάστε επίσης: «Στο κόλπο για τον Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός» (pic)

Συγκεκριμένα, δύο οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εθεάθησαν να τσακώνονται στις κερκίδες, και μάλιστα να πιάνονται από τον λαιμό.

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους άναψαν τα αίματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, αλλά όπως και να χει είναι δυσάρεστο να υπάρχουν ακόμα, σκηνικά βίας εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ