Πάει για το «μπαμ» με Σανέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Pic)

Πάει για το «μπαμ» με Σανέ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ενισχυθεί στα εξτρέμ και φαίνεται πως την ενδιαφέρει πολύ η περίπτωση του Λερόι Σανέ της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις «βόλτες» στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν σε Premiier League και Europa League.

Σύμφωνα με τη «Mirror» αλλά και το «Sports Mole» τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν την περίπτωση του Λερόι Σανέ, της Μπάγερν Μονάχου, καθώς όπως όλα δείχνουν η περίπτωση του Άντονι δεν ευδοκιμεί.

Μάλιστα, αναφέρεται επίσης πως ο ο 26χρονος εξτρέμ έχει τάσεις φυγής από τους «Βαυαρούς», καθώς μετά την προσθήκη του Σαντιό Μανέ στους πρωταθλητές Γερμανίας, βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται κάτι το οποίο δεν τον ευχαριστεί.

Διαβάστε επίσης: Κλερμόν- Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Αδιανόητα… όργια από Νεϊμάρ και Μέσι – Σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι ο Αργεντινός (0-5, vids)

Ο Σανέ έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Σίτι για τέσσερα χρόνια, κατακτώντας και δύο πρωταθλήματα Αγγλίας, κάτι που σημαίνει πως γνωρίζει καλά τη Prmier League και σε περίπτωση που γίνει κάτοικος Μάντσεστερ δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στις αυξημένες απαιτήσεις της συγκεκριμένης λίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ