Η Γουέστ Χαμ κάνει μήνυση για… μπύρες

Η Γουέστ Χαμ κάνει μήνυση για… μπύρες

Η Γουέστ Χαμ φαίνεται πως θα πάει στα δικαστήρια τη διοίκηση του Ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου για την τιμή της... μπύρας

Σε περιπέτειες φαίνεται πως θα μπουν οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου καθώς η Γουέστ Χαμ σκέφτεται να κινηθεί νομικά καθώς υπάρχουν διαμαρτυρίες από τους φίλους της ομάδας για την υψηλή τιμή της μπύρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Daily Mail», οι οπαδοί των «σφυριών» έφυγαν δυσαρεστημένοι από το γήπεδο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Σίτι για την πρεμιέρα της Premier League, και δεν ευθυνόταν μόνο η ήττα με 2-0 από τους «πολίτες».

Διαβάστε επίσης: Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

Μετά τα παράπονα που έφτασαν στα αυτιά των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ, για την πολύ ακριβή μπύρα που πωλείται στις καντίνες του γηπέδου που χρησιμοποιεί ως έδρα, η ομάδα από το Λονδίνο έσπευσε να ζητήσει η τιμή της να φτάσει τουλάχιστον στις 7,5 λίρες.

Σε διαφορετική περίπτωση θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να κάνει μήνυση στη διοίκηση του Ολυμπιακού σταδίου του Λονδίνου, με σκοπό να ευχαριστήσει τους οπαδούς της.

Τα «σφυριά» θα δώσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι στις 18 Αυγούστου όπου θα αντιμετωπίσουν για προκριματικά του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ