Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

Είπε το «ναι» ο Ντε Λα Φουέντε – Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον εξτρέμ της Μαρσέιγ

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Κόνραντ ντε Λα Φουέντε, ο οποίος απάντησε θετικά και έρχεται στην Ελλάδα για τις υπογραφές.

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι χρειαζόταν όλες αυτές τις ημέρες. Δούλεψε την υπόθεση με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Και βρίσκεται στη θέση να θεωρεί βάσιμα ότι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είναι ποδοσφαιριστής του.

Οι Ερυθρόλευκοι είχαν όλο αυτό το διάστημα επαφές με τον Αμερικανό εξτρέμ, την οικογένειά του και τους εκπροσώπους του. Και πλέον, αφού έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν, αλλά και πόσο σοβαρή προοπτική είναι ο Ολυμπιακός για το μέλλον του, τον έπεισαν να πει το μεγάλο ναι.

Οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν άμεσα τον 21χρονο εξτρέμ στην Ελλάδα για να γίνουν όλες οι τυπικές ενέργειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Αυτό, ωστόσο, φαντάζει τυπικό, πλέον, καθώς η πλευρά του Ντε Λα Φουέντε ενημέρωσε ότι η επόμενη ημέρα του είναι στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Ντε Λα Φουέντε: Ένας εξτρέμ που… ζει και αναπνέει από την ταχύτητα, την ντρίμπλα και το 1vs1 (pics, vids)

Κάτι στο οποίο έχει συμφωνήσει και η Μαρσέιγ εδώ και καιρό, όπως σας έχει ενημερώσει ήδη to10.gr.

Στην περίπτωση του Ντε Λα Φουέντε ο Ολυμπιακός βγαίνει νικητής και από μια μεταγραφική… μάχη με την Μπεσίκτας. Διότι και οι Τούρκοι ήθελαν πολύ τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα στη γειτονική χώρα έγραφαν πως κι εκείνοι είχαν συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ. Και όλα ήταν στο χέρι του ποδοσφαιριστή, που τελικά διαλέγει τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την απόκτηση του Ντε Λα Φουέντε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί βασική επιλογή τόσο του τμήματος scouting όσο και του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος ζήτησε με θέρμη την απόκτησή του όταν του τέθηκε υπόψη η περίπτωση από τη διοίκηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ