Απηύδησαν οι οπαδοί της Τσέλσι με τον Τέιλορ – Μαζεύουν υπογραφές για να μη… ξανασφυρίξει τους «μπλε»! (pic)

Απηύδησαν οι οπαδοί της Τσέλσι με τον Τέιλορ – Μαζεύουν υπογραφές για να μη… ξανασφυρίξει τους «μπλε»! (pic)

Ο Άνθονι Τέιλορ τα έκανε... μαντάρα στο λονδρέζικο ντέρμπι και οι οπαδοί της Τσέλσι ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές για να μη σφυρίξει ποτέ ξανά κάποιο παιχνίδι της ομάδας τους!

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το χθεσινό στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ για την 2η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο ομάδες του Λονδίνου έδωσαν στον ποδοσφαιρικό πλανήτη ένα απίστευτο παιχνίδι, με γκολ, θέαμα και «ξύλο» ανάμεσα στους δύο προπονητές! Το τέλος του αγώνα ωστόσο, βρήκε την Τσέλσι με πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Ο Τούχελ δεν έκρυψε τα παράπονα του και ανέφερε πως κανένα από τα δύο γκολ της Τότεναμ δεν έπρεπε να είχε μετρήσει, καθώς υποστήριξε πως στο πρώτο γκολ έχει προηγηθεί φάουλ στον Χάβερτς, ενώ στο δεύτερο έπρεπε να είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Ρομέρο, ο οποίος φάνηκε να τραβάει από τα μαλλιά τον Κουκουρέγια.

Τη σκυτάλη πήραν αργότερα οι οπαδοί της Τσέλσι οι οποίοι έδειξαν με τον τρόπο τους την έντονη δυσαρέσκεια τους με τον Τέιλορ. Πως; Μαζεύοντας υπογραφές για να μη σφυρίξει ποτέ ξανά κάποιο παιχνίδι της ομάδας τους!

Μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει στην πλατφόρμα πάνω από 70.000 φίλαθλοι των «μπλε», με τον αριθμό να αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ