Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Όλο και πιο κοντά Παναθηναϊκός και Μπερνάρντ – Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς όρους, «παίζουν» μόνοι τους οι «πράσινοι»

Καταιγιστικές εξελίξεις στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ρίξει τη… βόμβα του καλοκαιριού με τον Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος συμφωνεί με την πρόταση των «πράσινων», την ώρα που δεν έχει άλλη στα χέρια του!

Όσο περνούν οι μέρες και οι ώρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κάνει δικό του τον Μπερνάρντ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» με άψογους χειρισμούς από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ τέθηκε υπόψη τους, έχουν καταφέρει να φτάσουν την υπόθεση σε εξαιρετικό σημείο. Και πλέον υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση και για έλευση του παίκτη στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες γύρω από το θέμα του Μπερνάρντ είναι καταιγιστικές. Αρχικά ο παίκτης ξεκαθάρισε μέσω Instagram πως όχι μόνο δεν επιστρέφει στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κορίνθιανς, αλλά και πως δεν έχει προκύψει καν επαφή με την ομάδα της χώρας του.

Την ίδια ώρα ο δίαυλος επικοινωνίας με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού παραμένει και ασφαλείς πληροφορίες του «10» να αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε μια καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Μπερνάρντ, σύμφωνα με ασφαλείς «πηγές», έχει δεχτεί τους βασικούς όρους του συμβολαίου που του προτείνει ο Παναθηναϊκός. Ένα συμβόλαιο που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το super deal του Παναθηναϊκού με Μπερνάρντ – Διετές το συμβόλαιο

Ο παίκτης δέχεται και τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τα χρήματα που του προσφέρουν οι «πράσινοι», τόσο για τον πρώτο, όσο και για τον δεύτερο χρόνο. Θυμίζουμε ότι για τον πρώτο χρόνο τα χρήματα αναμένεται να καλυφθούν από κοινού από Παναθηναϊκό και Σαρίγια. Με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να προσφέρει… μυθικά χρήματα για τα δεδομένα στον Μπερνάρντ όσον αφορά τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

«Παίζει» μόνος του αυτή τη στιγμή

Κορίνθιανς δεν υπάρχει (και δεν υπήρξε) στο… κάδρο της απόκτησης του Μπερνάρντ, όπως δεν υπάρχει απ’ ότι φαίνεται και Γαλατασαράι. Στη Βραζιλία οι μεταγραφές ολοκληρώνονται αύριο και δύσκολα μπορεί να προκύψει ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού από τη χώρα του παίκτη. Τούτη την ώρα οι «πράσινοι»… παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του Μπερνάρντ, ο οποίος και ικανοποιημένος είναι απ’ όσα έχει ακούσει από τον Παναθηναϊκό και δεν έχει κάτι άλλο που να τον δελεάζει.

Η δυσκολία της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι ο Μπερνάρντ διαθέτει ένα πολύ μεγάλο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από προηγμένο πρωτάθλημα που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός… παλεύει να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό και να αποσπάσει το οριστικό «ναι» από εκείνον, πραγματοποιώντας τη μεγαλύτερη και πιο φανταχτερή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού. Τόσο από πλευράς ουσίας, όσο και εντυπώσεων.

Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος από την προοπτική απόκτησης του Μπερνάρντ και ο Παναθηναϊκός παραμένει το ακλόνητο φαβορί για να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό, ανεβάζοντας σε αφάνταστο βαθμό το επίπεδο του ρόστερ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ