Ο VAR του Τσέλσι – Τότεναμ παραδέχτηκε το λάθος του στο Λονδρέζικο ντέρμπι

Ο VAR του Τσέλσι – Τότεναμ παραδέχτηκε το λάθος του στο Λονδρέζικο ντέρμπι

Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στις Τσέλσι και Τότεναμ είχε και... τρίτο ημίχρονο καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες από τους «Μπλε» για τη διαιτησία...

Η Τσέλσι είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία στο Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ τα οποία απ ότι τελικά φάνηκε είχαν σοβαρές βάσεις, καθώς εκ του αποτελέσματος από μια λάθος διαιτητική  απόφαση φαίνεται πως κρίθηκαν οι τρεις βαθμοί.

Συγκεκριμένα, οι «Μπλε» διαμαρτυρήθηκαν έντονα και κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη του για την απόφαση να μη δοθεί παράβαση στην κίνηση του Ρομέρο να τραβήξει τα μαλλιά του Κουκουρέγια λίγο πριν ο Χάρι Κέιν σημειώσει το τελικό 2-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ο Μουκουντί άνοιξε την… όρεξη και ο Αλμέιδα θέλει ακόμα πέντε μεταγραφές

Ο Μάικ Ντιν ο οποίος ήταν υπεύθυνος VAR στη στήλη του στην «Daily Mail» παραδέχθηκε πως έπρεπε να έχει ζητήσει από τον διαιτητή της αναμέτρησης Άντονι Τέιλορ να δει την φάση στο βίντεο, μετά την απόφαση του να μη δώσει τίποτα και να συνεχιστεί κανονικά η φάση.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μάικ Ντιν:

«Δεν θα μπορούσα να πάρω εγώ απόφαση ως VAR, αλλά θα μπορούσα να συστήσω στον Τέιλορ να επισκεφτεί την περιοχή ελέγχου των διαιτητών για να εξετάσει μια πιθανή κόκκινη κάρτα.

Στα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάστηκε να μελετήσω τον Ρομέρο να τραβάει τα μαλλιά του Κουκουρέγια, δεν το θεώρησα βίαιη πράξη.

Έκτοτε, μελέτησα το βίντεο, μίλησα με άλλους διαιτητές και, μετά από σκέψη, θα έπρεπε να είχα ζητήσει από τον Τέιλορ να επισκεφτεί το μόνιτορ του στον αγωνιστικό χώρο για να ρίξει μια ματιά. Ο διαιτητής στο γήπεδο έχει πάντα τον τελευταίο λόγο».

Πλέον ο Ντιν ενδέχεται να έχει προβλήματα και να κατηγορηθεί από την ένωση διαιτητών (Professional Game Match Officials Ltd (PGMOL)) για ασυνέπεια, καθώς το κείμενο του στην εφημερίδα δημοσιεύθηκε τρεις ημέρες μετά την μη αποδοχή του για λάθος απόφαση στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ