Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από το «Ολντ Τράφορντ» ο Κασεμίρο (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοινώθηκε και αποθεώθηκε από το «Ολντ Τράφορντ» ο Κασεμίρο (vids)

O Βραζιλιάνος μέσος ανακοινώθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν τη σέντρα του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της νέας του ομάδας.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι και επίσημα από το βράδυ της Δευτέρας (22/8) ο Κασεμίρο. Λίγο πριν τη σέντρα στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Η Γιουνάιτεντ χρειάστηκε να δώσει 72 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Κασεμίρο και 13 εκατ. ευρώ ακόμη θα δοθούν με τη μορφή μπόνους. Νωρίτερα ο 30χρονος άσος είχε αποχαιρετήσει συγκινημένος τη «Βασίλισσα» από την οποία έφυγε γεμάτος τίτλους και διακρίσεις.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Τσιάρτα για Μελισσανίδη, ΕΠΟ, Μπαλτάκο και Γιαννάκη (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα στο «Ολντ Τράφορντ» πριν τη σέντρα του ντέρμπι και όπως ήταν λογικό ο Κασεμίρο αποθεώθηκε από τον κόσμο. «Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κερδίζω παιχνίδια, τρόπαια και να κάνω περήφανους τους φιλάθλους μας με το να φέρνω επιτυχία σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κασεμίρο που είχε και «θερμό» τετ α τετ με τον Ρόι Κιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ