Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Η «ζωγραφιά» του Μπρούνο ήταν αρκετή

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Η «ζωγραφιά» του Μπρούνο ήταν αρκετή

Με ένα γκολ… ποίημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον και «κεφαλαιοποίησε» τη νίκη στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην είχε την ίδια εντυπωσιακή απόδοση όπως στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τη Λίβερπουλ, κατάφερε όμως να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Σαουθάμπτον, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-0, χάρις στο γκολ ποίημα του Μπρούνο Φερνάντες.

Ντεμπούτο για τους «κόκκινους διαβόλους» πραγματοποίησε ο Κασεμίρο, ενώ για ακόμα ένα ματς απουσίαζαν από την αρχική ενδεκάδα οι Μαγκουάιρ και Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Τεν Χαγκ έφτασε τους έξι βαθμούς και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Διαβάστε επίσης: Λίβερπουλ: Προσφέρει τον Φιρμίνο στην Παρί για να πάρει Παρέδες

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με καλό ρυθμό με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται στο 19ο λεπτό για τη Γιονάιτεντ και μάλιστα να είναι τετραπλή! Δύο φορές ο Μπρούνο Φερνάντες και από μία ο Ελάνγκα και ο Έρικσεν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπαζούνου σε μία φάση που είναι απίστευτο πως δεν μπήκε το γκολ. Η Σαουθάμπτον στη συνέχεια ανέβασε στροφές και στο 31′ και 32′ είχε τις δικές τις ευκαιρίες να σκοράρει, πρώτα με τον Κότσαπ που δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή σε γύρισμα και στη συνέχεια με τον Τσε Άνταμς να νικιέται από τον Ντε Χέα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς κάτι περισσότερο με το πρώτο μέρος να είναι ισορροπημένο.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου η Γιουνάιτεντ έδειξε να μπαίνει καλύτερα κι έπειτα από μια καλή στιγμή στο 49′ με ένα σουτ του ΜακΤόμινεϊ, ήρθε ο Μπρούνο το 55′ για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Νταλότ και με ένα εξαιρετικό σουτ βολέ νίκησε τον Μπαζούνου κι έγραψε το 0-1.

Στο 68΄πέρασε στο ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Κασεμίρο που μπήκε ως αλλαγή στο 80′ αντί του Ελάνγκα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Γιουνάιτεντ υποχώρησε για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ με τους γηπεδούχους να παλεύουν για το γκολ αλλά να μην καταφέρνουν να το πετύχουν μέχρι το σφύριγμα της λήξης, έχοντας χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με το ψαλιδάκι του Μαρά ωστόσο να σταματάει στα σώματα των αμυντικών της Γιουνάιτεντ.

Σαουθάμπτον: Μπαζούνου, Γουόκερ Πίτερς, Μπέλα Κότσαπ, Σαλισού, Τζενεπό (89′ Περό), Γουάρντ Πράουζ, Λάβια, Αρίμπο (89′ Λιάνκο), Ελιουνούσι (63′ Στιούαρτ Άρμστρονγκ), Άνταμ Άρμστρονγκ (77′ Μάρα), Άνταμς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνες, Μαλάσια, Έρικσεν (Φρεντ 90+2′), Μακτόμινεϊ, Σάντσο (68′ Ρονάλντο), Φερνάντες, Ελάνγκα (80′ Καζεμίρο), Ράσφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ