«Βασικός υποψήφιος για την Μπόρνμουθ ο Πέδρο Μαρτίνς»

«Βασικός υποψήφιος για την Μπόρνμουθ ο Πέδρο Μαρτίνς»

Ο Σκοτ Πάρκερ απολύθηκε από την Μπόρνμουθ και ψηλά στη λίστα των «κερασιών» φέρεται να είναι και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Η Μπόρνμουθ το περασμένο Σάββατο γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της στην Premier League από τη Λίβερπουλ με 9-0. Το απίστευτο αποτέλεσμα στο Άνφιλντ προκάλεσε «τριγμούς» στα «κεράσια», με τη διοίκηση του συλλόγου να αποφασίζει να απομακρύνει τον Σκοτ Πάρκερ, μετά από 4 αγωνιστικές.

Η Μπόρνμουθ λοιπόν έκτοτε είναι σε αναζήτηση προπονητή με σκοπό να τη διατηρήσει στην Premier League τη φετινή σεζόν και ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως «παίζει» γερά για την άκρη του πάγκου της είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες ορισμένα πορτογαλικά ΜΜΕ επικαλούμενα ως πηγή το «SkySports», ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νεοφώτιστων που έχουν ξεκινήσει με συγκομιδή 4 βαθμών σε πέντε παιχνίδια.

Η λίστα των ανθρώπων της Μπόρνμουθ δεν περιλαμβάνει πολλούς προπονητές, με τον 52χρονο προπονητή να είναι μαζί με τους Τζον Τέρι, Γουέν Ρούνεϊ και Χάρι Ρέντκναπ οι επικρατέστεροι για να καθίσουν στον πάγκο της Μπόρνμουθ.

Προς το παρόν δεν γίνεται αναφορά για επαφές με τον Μαρτίνς, όμως τα ΜΜΕ στο Νησί και στην Πορτογαλία θεωρούν δεδομένο πως ο Πορτογάλος είναι ψηλά στη λίστα των κερασιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ