Μήπως τελικά ο Ρονάλντο κάνει… κακό στη Γιουνάιτεντ; (pic)

Μήπως τελικά ο Ρονάλντο κάνει… κακό στη Γιουνάιτεντ; (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε μόλις για δεύτερη φορά φέτος κάποιο παιχνίδι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε μετά από τέσσερα σερί νικηφόρα παιχνίδια...

Το «τρελό» σερί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ έλαβε τέλος απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Premier League, με «τρίποντα» απέναντι σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι «κόκκινοι διάβολοι»… επέστρεψαν στις αποτυχίες, καθώς ηττήθηκαν από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Κάρλος Αλκαράθ: Το «παιδί» του Ναδάλ κατακτά τον κόσμο (vids+pics)

Μια αναμέτρηση η οποία βρήκε βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά από τέσσερα παιχνίδια, δίχως παρουσία στην αρχική ενδεκάδα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στο βασικό σχήμα του Έρικ Τεν Χαγκ, χωρίς ωστόσο να βοηθά.

Μάλιστα, ο 37χρονος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, κάτι που συμβαίνει μόλις για δεύτερη φορά φέτος. Και το αποτέλεσμα ήταν και πάλι ίδιο. Όπως και κόντρα στην Μπρέντφορντ, έτσι και απέναντι στους Βάσκους, ο Ρονάλντο αγωνίστηκε βασικός και η Γιουνάιτεντ ηττήθηκε.

Αυτή ήταν και συνολικά η τρίτη ήττα της Γιουνάιτεντ μέσα στη σεζόν, με τον CR7 να έχει σε αυτές τις αποτυχίες δύο παρουσίες στο αρχικό σχήμα, καθώς κόντρα στην Μπράιτον μπήκε ως αλλαγή στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ